Book Craving

3:35 PM

It's been awhile i'm not touching book. Well, i currently read Lockwood & Co: The Whispering Skull  Ebook with my phone. But due "other" circumstances that ebook also being swept away. But i do have some list of books i want to read (or have) lately.

1/2/3/4

Hopefully fairy god mother of reading sprinkle me with her charm so i wont't be lazy to read again.

Love,
Szasa

You Might Also Like

6 comments

  1. Aku suka sekali buku2nya Rainbow Rowell! Bagus semuanya Szaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ya banyak yg bilang recommended mba miirr, semakin penasaran lah aku. beli versi Englishnys di toko buku sini ada kan ya mba?

      Delete
    2. Ada2. Padahal aku baca ebook-nya semua. Haha. Kalo mau nanti aku emailin.
      Paling suka yang Attachments :D

      Delete
    3. waaa boleh mba miir, ke ditsza.diandra@gmail.com ajaa.
      makasih banyaaak

      Delete
  2. hello there! blognya bagus sekali , aku udah scroll sampe yg thn 2012 you really got talent in writing and taking pictures :3 , itu yang how to be parisian bagus banget ya? salam kenal btw :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello to you too! waah terima kasih buat pujiannya, saya masih lack of words ini hehhe. Blog nya mba juga bagus hehe :)
      Banyak yg rekomendasi How to be Parisian, masih penasaran mau baca :)

      Delete

Popular Posts

Instagram

Pinterest

Subscribe